Kertész Attila Polgármester Tájékoztató

Kertész Attila Polgármester Tájékoztató

Tisztelt Újrónafőiek!

  • A koronavírus-fertőzés megelőzése és további terjedésének lassítása érdekében az OPERATÍV TÖRZS által hozott intézkedések kiterjesztése községünkre is hatályos és betartandó. Ennek megfelelően, a szülőkkel egyeztetve óvodánk határozatlan ideig zárva tart. Az Önkormányzati Hivatal működik, de a személyes ügyfélfogadása ugyancsak határozatlan ideig szünetel. Sürgős esetben előzetes egyeztetés alapján lehetséges a személyes intézkedés. A jegyző közleménye és a háziorvos tájékoztatója a község honlapján elérhető, illetve kifüggesztésben is olvasható.
  • A közösségi oldalunkon - (Újrónafő az otthonunk) – számos önzetlen segítő felajánlást tettek közzé lakosaink, ami nagyszerű kezdeményezés, bizonyítva az egymásra figyelés fontosságát. Tegyél magadért, ne siránkozz elv minden nehézségen képes átlendíteni. Ha igyekszünk szűkebb környezetünkben egymásért is tenni a nehéz időkben, az a faluközösségünk megmaradását, itt élünk és ez az otthonunk érzését erősíti.

AZ EGYMÁST SEGÍTÉSEKOR NEM FELEDHETŐ A HÁZIORVOS ÉS AZ OPERATÍV TÖRZS FIGYELMEZTETÉSE; a tömeg kerülése, a személyes higiéné, rendszeres, alapos kézmosás, arc, száj területének érintése, kézfogás, puszi adása, idős, beteg hozzátartozók mentesítése a bevásárlás, ügyintézés alól, ezzel mérsékelve a fertőzésnek való kitettség kockázatát.

  • Képviselő társaimmal folyamatosan követjük a koronavírus-fertőzés helyzetből adódó eseményeket és az ezzel kapcsolatos szükséges hivatalos intézkedéseket és tájékoztatást megtesszük.

Újrónafő, 2020.03.22. Kertész Attila, polgármester