Indíts velünk vállalkozást!

Indíts velünk vállalkozást!

Kedves Regisztrált Tagok, Kedves Érdeklődők!


Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy a két korcsoportban meghirdetett pályázati lehetőség közül a 30 év alattiak számára még van lehetőség regisztrációra.

A www.3000000.hu oldalon mindent megtudhatnak a vállalkozásindítás támogatásához szükséges fejlesztési programról, és a vissza nem térítendő 4.573.800 Ft pénzösszegről!
Könnyebb elkezdeni vállalkozásukat egy támogató környezetben, ahol a kezdéshez még pénzügyi segítséget is kaphatnak!

A kompetenciamérésekkel már elindultunk, de most a vírusra való tekintettel új folyamatokat kell kidolgoznunk és engedélyeztetnünk, hogy minden gördülékenyen tudjon tovább haladni. Reméljük, hogy hamarosan a tervezett ütemben mehet tovább programunk, és folytatódhatnak a kompetenciamérések, indulhat a képzések, tanácsadások, mentorálások összetett, egymás után következő lépéseinek megtétele.

Fontos, hogy az újonnan regisztrált tagok is beküldjék a pontosan kitöltött jelentkezési lapjukat. Ügyeljenek arra, hogy a kitöltés teljes körű legyen, a jelenleg érvényes okmányaik alapján történjen, és a helyes adatokat tartalmazza. Fordítson kellő figyelmet a vállalkozási ötletének bemutatására, mert az a programba kerülés előfeltételeként elvégzendő kompetencia-felmérés részét képezi.

Merje megálmodni vállalkozását, mi pedig segítünk Önnek elindulni!
a Forrás Projekt csapata