Partnerségi hirdetmény és elektronikus lakossági fórum meghívó

Partnerségi hirdetmény és elektronikus lakossági fórum meghívó

Újrónafő településrendezési eszközök módosítása

 

Újrónafő Község Polgármestere - a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 41. § (2) bekezdés a) pontja előírása alapján, és Újrónafő Község Önkormányzata képviselő-testületének a településfejlesztéssel, a településrendezéssel és a településképpel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 4/2017. (III.10.) rendeletében foglaltak szerint – a TT-20329 munkaszámú „Újrónafő Településrendezési eszközeinek módosítása” dokumentációt partnerségi véleményezésre bocsátja.

 

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII.02.) Korm. rendelet előírása szerint a lakossági fórumot az Önkormányzat elektronikus úton folytatja le, az észrevételeket és javaslatokat a közzétételtől, video-konferenciától számított tizenöt napon belül lehet megtenni, kizárólag elektronikus úton.

 

A lakossági fórum témája:

  • Újrónafő településrendezési eszközeinek módosítása - véleményezési szakasz (msz: TT-20329)

 

 

A módosítási dokumentáció megtekintéséhez kattintson ide vagy másolja a böngészőjébe a következő linket:

https://1drv.ms/u/s!Apw0qvLbzC8shOYtJ3OtdVFu3R2T0w?e=dckFtl

 

Az elektronikus lakossági fórum időpontja:

  • 2022. január 6., 13.00 óra

 

Az elektronikus lakossági fórum kapcsolódási linkje:

 

https://meet.google.com/mod-zdfc-cut

 

 

A fórumhoz okostelefonon a Meet alkalmazás telepítése után, számítógépen a kapcsolódási linkre kattintással vagy a link böngészőbe történő bemásolásával lehet kapcsolódni. A kapcsolódás engedélyezése 12.55-től 13.30-ig (vagy a fórum végéig) történik.

A lakossági fórumot követően 2022. január 21-ig a témával kapcsolatban a partnerek észrevételeket, javaslatokat tehetnek elektronikus levélben a [email protected] e-mail címre.

 

Újrónafő, 2021. december 17.

 

Kertész Attila

polgármester